Nume:
Tezaur CASA AMANET Bucuresti Sector3

Tezaur CASA AMANET Bucuresti Sector3
Bucuresti Sector 3

Casele de amanet partenere ofera imprumuturi banesti pentru bijuterii si obiecte din aur, argint, pietre pretioase (diamante, safire, rubine, perle), ceasuri, bunuri mobile si imobile (electronice, electrocasnice, telefoane mobile, autoturisme, motociclete, apartamente, terenuri etc.).

Detalii

In prezent TEZAUR isi desfasoara activitatea in  peste 50 de agentii in Bucuresti si continua dezvoltarea teritoriala in dorinta de a fi cat mai aproape de clientii sai actuali si potentiali care au nevoie de un imprumut rapid, pe loc sau de servicii de schimb valutar.

Conceptul TEZAUR se bazeaza pe servicii de inalta calitate oferite in agentii amenajate la cele mai inalte standarde, oferind clientilor o experienta placuta si sigura de fiecare data cand opteaza pentru serviciile de amanet si / sau schimb valutar.

Fiecare membru al echipei TEZAUR este instruit periodic in vederea asigurarii unor servicii de inalta calitate si al atingerii indicatorilor de performanta.

Apeleaza cu incredere la serviciile Tezaur; astfel obtii bani in cel mai simplu mod si in cel mai scurt timp.

La Tezaur poti aduce telefonul, tabloul sau obiectul de arta si noi evaluam in cel mai corect mod. Profita de serviciile Tezaur acum cu o gama mai larga de produse cu care poti obtine bani cu cea mai mare usurinta.

Pentru amanet telefoane, tablouri sau obiecte de arta te asteptam la sediul de pe Bd. Nicolae Titulescu, nr. 81-87, sector 1, in fiecare zi de luni pana vineri de la ora 9:00 la 18:00.

Servicii

Grupul TEZAUR ofera urmatoarele servicii financiare:

 

DE CE BANI DE LA TEZAUR?

 • Obtii pe loc banii de care ai nevoie cu o simpla garantie din aur
 • Ai nevoie doar de un act de identitate, fara alte documente suplimentare
 • Beneficiezi de cele mai bune preturi pentru aur si de cel mai bun comision
 • Esti servit cu transparenta maxima : ceea ce este afisat este si real
 • Poti rambursa cand doresti si cum doresti : integral, doar comisionul sau in rate
 • Beneficiezi de o amanare de maxim 5 zile fara nicio penalizare – dupa scadenta contractului mai ai 5 zile in care poti ajunge sa rambursezi imprumutul sau sa prelungesti contractul
 • Poti prelungi contractul ori de cate ori doresti – nu poti rambursa imprumutul la scadenta ? Nicio problema ! Trebuie sa achiti doar comisionul si sa prelungesti contractul pe orice perioada doresti!
 • Beneficiezi de comision recalculabil in functie de data la care alegi sa platesti – comisionul fiind platit numai pentru zilele in care banii au fost
 • imprumutati
 • Nu mai poti rambursa imprumutul deloc ? Nicio problema ! Pierzi doar garantia de aur. Atat. Fara stres, fara telefoane de recuperare, fara scrisori de executare si fara emotii de neplata ca in cazul unui credit bancar
 • Si nu in ultimul rand : VINO la TEZAUR pentru ca esti tratat regeste!

 

Program agentii TEZAUR

LUNI - VINERI09:00 - 18:00

SAMBATA09:00 - 14:00

Galerie foto

Tezaur CASA AMANET Bucuresti Sector3
Tezaur CASA AMANET Bucuresti Sector3
Tezaur CASA AMANET Bucuresti Sector3
Tezaur CASA AMANET Bucuresti Sector3

© 2015 Copyright by case-amanet.com