Nume:
Casa Amanet Gorj Bumbesti Jiu Motru Rovinari Novaci Targu Carbunesti Ticleni Tismana Targu Jiu

Casa Amanet Gorj Bumbesti Jiu Motru Rovinari Novaci Targu Carbunesti Ticleni Tismana Targu Jiu

Casele de amanet partenere ofera imprumuturi banesti pentru bijuterii si obiecte din aur, argint, pietre pretioase (diamante, safire, rubine, perle), ceasuri, bunuri mobile si imobile (electronice, electrocasnice, telefoane mobile, autoturisme, motociclete, apartamente, terenuri etc.).

Detalii

O casa de amanet este o institutie financiara nebancara, altele decat institutiile de credit, ce desfasoara activitate de creditare cu titlu profesional, in conditiile stabilite de lege.

     Casele de amanet sunt obligate a se constitui ca societati comerciale pe actiuni.
     Denumirea unei entitati care desfasoara activitate de creditare, in conditiile prezentei legi, va include sintagma institutie financiara nebancara sau abrevierea acesteia, I.F.N.. In cazul caselor de amanet, includerea in denumire a sintagmei institutie financiara nebancara sau a abrevierii acesteia, I.F.N., este optionala.

     Apreciem seriozitatea clientilor nostri si nu incurajam incheierea de contracte de amanet care nu poti fi onorate, aceasta ducand la necesitatea de valorificare a obiectelor ce servesc drept garantie.
Pentru solicitarea de informatii suplimentare va rugam sa folositi  numarul de telefon din pagina de contact.

Servicii

Personalul Casei de Amanet, foarte bine pregatit, va evalua aurul pentru a determina numarul de karate (10k, 14k, 18k, 22k sau 24k), prin efectuarea un test de gravura-acid pentru a se asigura autenticitatea acestuia.

Se cantareste marfa pentru evaluare si va comunica pretul oferit atat pentru amanetare cat si pentru cumparare.

Dupa ce am evaluat obiectele din aur pe care doriti sa le vindeti sau sa le amanetati, putem sa facilitam atat online cat si prin intermediul magazinelor noastre, tranzactii care sa va ofere banii cash de care aveti nevoie pe moment.

Societatea va ofera ocazia de a vinde direct obiectele din aur pe care le detineti, dar si posibilitatea de a imprumuta bani de la noi prin amanetarea aurului.Aceasta vine in ajutorul clientilor si astfel acceptam sa cumparam obiecte din aur masiv de orice tip, de la lanturi, ceasuri de aur, cercei, inele, bratari, coroane dentare, lanturi incurcate sau rupte.

Procedura noastra de cumparare sau amanet ofera clientilor nostri confortul de care au nevoie persoanele care apeleaza la noi. Intrati cu obiectele din Aur la noi si iesiti cu problemele financiare rezolvate. Totul este acum la indemana ta!

 

© 2015 Copyright by case-amanet.com