Nume:
S.C. Moment Credit Amanet S.R.L Iasi
E-mail:
momentcreditamanet@yahoo.com
E-mail 2:
momentcreditamanet@gmail.com
Telefon:
0232210739
Telefon 2:
0743050601
Adresa:
Str. Nicolina nr. 4 Iasi

S.C. Moment Credit Amanet S.R.L Iasi

Casele de amanet partenere ofera imprumuturi banesti pentru bijuterii si obiecte din aur, argint, pietre pretioase (diamante, safire, rubine, perle), ceasuri, bunuri mobile si imobile (electronice, electrocasnice, telefoane mobile, autoturisme, motociclete, apartamente, terenuri etc.).

Detalii

     Am luat fiinta in anul 2002 sub denumirea de Sc Aqua Marine SRL având ca obiect de activitate Casa de Amanet . Membra in Federatia Metalelor si Pietrelor Pretioase si Semipretioase in cadrul UGIR 1903. Ulterior in 2011 ne-am schimbat denumirea in S.C.Moment Credit Amanet S.R.L. pastrandu ne aceleași date de identificare.

      S.C. Moment Credit Amanet S.R.L. este autorizata de ANPC pentru efectuarea de operatiuni cu metale pretioase, aliaje ale acestora si pietre pretioase. De asemenea figureaza in registrul de evidenta tinut de Banca Nationala a Romaniei privind institutiile financiare nebancare cu autorizare de functionare cu metale pretioase, aliaje ale acestora si pietre pretioase.

        La aceasta data, va punem la dispoziție printr un înalt nivel de profesionalism, seriozitate si securitate, sevicii de Creditare tip Amanet garantate cu diverse bunuri mobile, inclusiv o gama variata a acestora spre vânzare, venind cu un plus de experiența si servicii .

        Fiecare membru al echipei Moment Credit Amanet este instruit periodic in vederea asigurarii unor servicii de inalta calitate si al atingerii indicatorilor de performanta.

        Transparenta este cuvantul care ne caracterizeaza deoarece verificam in prezenta clientului, calitatea sau/si puritatea obiectului adus cu maxima atentie pentru a fixa de comun acord evaluarea optima. Pentru ca tranzactia sa se desfasoare in cele mai bune conditii asiguram un mediu sigur in fiecare locatie printr-un sistem performant de securitate montat in fiecare din Agențiile noastre.

        Cu deosebita plăcere de a colabora va așteptăm sa va convingeti de calitatea serviciilor noastre!

Servicii

        La încheierea Contractului de Imprumut tip Amanet garantat cu diverse bunuri mobile, debitorul trebuie să prezinte un act de identitate (carte de identitate, paşaport, permis auto).

        Contractul de Imprumut tip Amanet garantat cu diverse bunuri mobile se poate încheia pe o perioadă minimă de 5 zile şi o perioadă maximă de 30 de zile (20 de zile plus 10 zile de asteptare).

        Contractul de Imprumut tip Amanet garantat cu diverse bunuri mobile se poate prelungi pentru o perioadă cuprinsă între 5 şi 20 de zile (plus zilele de asteptare), ori de câte ori doreşte clientul , achitand comisionul la zi.

        Imprumutul poate fi achitat şi în rate. La prelungirea termenului scadent, clientul poate achita si o parte din imprumut.

        Comisionul este recalculabil în funcţie de perioada efectivă a împrumutului, dar nu mai puţin de 5 zile.

        Cuantumul comisionului aferent perioadei de aşteptare este cel stabilit la încheierea Contractului de Imprumut tip Amanet garantat cu diverse bunuri mobile fiind calculat la suma totala de rambursat, pentru fiecare zi.

        Perioada de aşteptare după termenul scadent este de 10 zile calendaristice.

        Prelungirea termenului scadent la Contractul de Imprumut tip Amanet garantat cu diverse bunuri mobile se poate face de orice persoană, nu numai titularul contractului, fără a fi necesară o împuternicire prealabilă, achitand comisionul la zi.

        Restituirea bunului amanetat se poate face până la expirarea termenului scadent si a zilelor de asteptare, cu condiţia achitării împrumutului şi a comisionului aferent pînă la data retragerii.

        La retragerea bunurilor folosite ca garanţie, clienţii trebuie să se prezinte personal, cu buletinul de identitate şi contractul de împrumut. În cazul în care clientul nu are actele necesare pentru retragerea bunurilor folosite ca garanţie (furt, pierdere, distrugere etc.) trebuie sa ne anunţe de urgenţă această stare de fapt, pentru a evita retragerea bunurilor sale de către alte persoane. Dacă nu se face anuntul în timp util, Moment Credit Amanet nu îşi asumă răspunderea pentru bunurile retrase de către alte persoane ce deţin actele necesare.

        Clienţii care nu pot veni personal pentru a retrage bunurile folosite ca garanţie trebuie să împuternicească altă persoană să retragă în numele lor şi pentru ei bunurile amanetate. Împuternicirea se efectuează numai de către titularul contractului, numai la agentia la care a fost incheiat Contractul de Imprumut tip Amanet garantat cu diverse bunuri mobile. Fără împuternicire, contractul nu va putea fi retras decât de către titular. Persoana împuternicită va efectua retragerea doar dacă prezintă un act de identitate.

        La retragerea Contractului de Imprumut tip Amanet garantate cu diverse bunuri mobile clientul trebuie să verifice integritatea bunurilor sale şi numărul de obiecte retrase. Reclamaţiile ulterioare nu se iau în considerare.

        Clientii nostri sunt persoane onorabile care solicita un imprumut urgent. Nu dorim sa incurajam imprumuturile care nu pot fi rambursate, singura solutie ramanand valorificarea garantiilor.

        De asemenea, nu incurajam infractionalitatea, deci nu acceptam garantii cu provenienta echivoca. In acest sens, Moment Credit Amanet primeste in garantie doar bunuri mobile pentru care debitorul (clientul) poate face dovada ca se afla in proprietatea lui, ori declara pe propria rapundere ca ii apartin.

        Nu intocmim Contracte de Imprumut tip Amanet garantate cu diverse bunuri mobile, minorilor si persoanelor aflate sub influenta bauturilor alcolice si/sau altor substante halucinogene, limbaj si/sau comportament neadegvat.

 

Galerie foto

S.C. Moment Credit Amanet S.R.L Iasi
S.C. Moment Credit Amanet S.R.L Iasi
S.C. Moment Credit Amanet S.R.L Iasi
S.C. Moment Credit Amanet S.R.L Iasi

© 2015 Copyright by case-amanet.com