Nume:
Casa Amanet Ilfov Buftea Chiajna Otopeni Voluntari

Casa Amanet Ilfov Buftea Chiajna Otopeni Voluntari

Casele de amanet partenere ofera imprumuturi banesti pentru bijuterii si obiecte din aur, argint, pietre pretioase (diamante, safire, rubine, perle), ceasuri, bunuri mobile si imobile (electronice, electrocasnice, telefoane mobile, autoturisme, motociclete, apartamente, terenuri etc.).

Detalii

AMANET - CUM EVALUAM ARTICOLELE/OBIECTELE

Folosim toate instrumentele de cercetare pe care le avem la dispozitie pentru a determina valoarea unui obiect astfel incat sa va putem oferi valoarea maxima de bani. Acest proces de evaluare variaza in functie de tipul de obiect, de exemplu, bijuteriile sunt evaluate diferit fata de un DVD player, dar fiecare evaluare se face cu intentia de a obtine banii de care aveti nevoie

CAT VALOREAZA

Autenticitate metale pretioase si diamante

Cand este vorba de bijuterii, personalul nostru este instruit profesional sa va autentifice metalele pretioase si diamantele. De fiecare data va vom cere permisiunea pentru a testa obiectele dumneavoastra inainte de a incepe procesul de autentificare, care include o inspectie vizuala utilizand o lupa de bijutier, o cantarire a obiectelor, dimensionare (determinarea greutatii in carate) a oricarui diamant si luand in considerare taiatura, culoaream si claritatea fiecaruia. In plus, vom testa metalul cu ajutorul unui acid special care determina karatele in aur. Acest proces nu deterioreaza bijuteriile. Este facut pentru a asigura un test curat astfel incat nu existe evaluari false care pot afecta ceea ce putem sa va oferim.

Testarea marfii generale

Cand doriti sa amanetati marfuri generale precum televizoare, telefoane mobile, laptopuri, combine muzicale, DVD playere, camere, scule electrice etc-vom testa fiecare obiect pentru a se asigura ca este in stare buna de functionare. Asta include o inspectie vizuala, testarea obiectului si a accesoriilor incluse. Cu cat un obiect va fi intr-o conditie mai buna cu atat mai multi bani veti obtine. Acest lucru este valabil pentru orice tip de obiect.

Noi vs. folosite

Valorile noastre de imprumut se bazeaza pe preturile de vanzare pentru obiecte folosite, nu noi. Suma pe ca o oferim se bazeaza pe pretul cu care se va vinde mai departe produsul de catre noi. Departamentul nostru de cercetare si stabilire a preturilor verifica mii de obiecte pentru a se asigura ca valorile noastre de imprumut sunt in conformitate cu piata generala pentru marfa folosita.

 

Servicii

Personalul Casei de Amanet, foarte bine pregatit, va evalua aurul pentru a determina numarul de karate (10k, 14k, 18k, 22k sau 24k), prin efectuarea un test de gravura-acid pentru a se asigura autenticitatea acestuia.

Se cantareste marfa pentru evaluare si va comunica pretul oferit atat pentru amanetare cat si pentru cumparare.

Dupa ce am evaluat obiectele din aur pe care doriti sa le vindeti sau sa le amanetati, putem sa facilitam atat online cat si prin intermediul magazinelor noastre, tranzactii care sa va ofere banii cash de care aveti nevoie pe moment.

Societatea va ofera ocazia de a vinde direct obiectele din aur pe care le detineti, dar si posibilitatea de a imprumuta bani de la noi prin amanetarea aurului.Aceasta vine in ajutorul clientilor si astfel acceptam sa cumparam obiecte din aur masiv de orice tip, de la lanturi, ceasuri de aur, cercei, inele, bratari, coroane dentare, lanturi incurcate sau rupte.

Procedura noastra de cumparare sau amanet ofera clientilor nostri confortul de care au nevoie persoanele care apeleaza la noi. Intrati cu obiectele din Aur la noi si iesiti cu problemele financiare rezolvate. Totul este acum la indemana ta!

 

© 2015 Copyright by case-amanet.com