Nume:
Casa Amanet Maramures Baia Mare Baia Sprie Borsa Cavnic Sighetu Marmatiei Targu Lapus Viseu de Sus

Casa Amanet Maramures Baia Mare Baia Sprie Borsa Cavnic Sighetu Marmatiei Targu Lapus Viseu de Sus

Casele de amanet partenere ofera imprumuturi banesti pentru bijuterii si obiecte din aur, argint, pietre pretioase (diamante, safire, rubine, perle), ceasuri, bunuri mobile si imobile (electronice, electrocasnice, telefoane mobile, autoturisme, motociclete, apartamente, terenuri etc.).

Detalii

Fata de procedura de creditare bancara, beneficiarul are si avantajul ca beneficiaza imediat de suma de bani dorita in schimbul platii la scadenta a unei dobanzi stabilite de comun acord. 

Dobanda este analizata in legatura cu imprumuturile banesti si considerata in sens restrans, ca reprezinta:

                        - plata pentru o suma imprumutata (Guitton Henri, Economie politique);

                        - recompensa pentru renuntarea la lichiditate pe o anumita perioada de timp (Keynes, Teoria generala a folosirii mainii de lucru, a dobanzii si a banilor);

                        -partea din plusvaloare incasata de creditor ( persoana fizica sau juridica ) de la debitor, ca plata pentru capitalul de imprumut cedat (Kiritescu, Moneda. Mica enciclopedie);

                        - pretul pe care oamenii il platesc pentru a obtine resursele acum in loc sa astepte pana vor castiga banii cu care sa cumpere resursele;

                          - o prima platita pentru a intra in stapanirea curenta a resurselor" (Heyne, Modul economic de gandire).

Natura activitatii este grevata de doua tipuri de clienti:

1. cei care au nevoie de imprumuturi rapide  pe termen scurt si garanteaza cu un obiect; 

2. cei care apeleaza la comertul din casele de amanet- personae fizice sau juridice care doresc sa cumpere un obiect la un pret foarte avantajos

Garantarea imprumuturilor se face, in general, cu obiecte de dimensiuni mici si valoare certa (bijuterii sau obiecte decorative din aur, platina sau argint), electronice (laptopuri, camere video, aparate foto, telefoane mobile etc.), electrocasnice(mașini de spălat, combine frigorifice, etc.),autoturisme, motociclete, scule sau altele care se  evalueaza pe loc la sediul nostru sau la propriul domiciliu sau sediu de firma.
Dupa evaluarea bunului, explicarea termenilor si conditiilor contractuale, punerea de acord cu ele, incheierea formalitatiilor contractuale si predarea bunurilor amanetate,  clientul primeste suma de bani convenita in contract.
Caracteristicile  importante ale serviciilor noastre sunt: rapiditatea imprumutului, siguranta garantiilor lasate in pastrare si rasplatirea fidelitatii clientilor  nostrii

Ceea ce ne caracterizeaza este ca avem spre vanzare marfa de calitate la preturi reduse.Obiecte folosite,  dar de o calitate superioara,  se gasesc pe rafturile casei noastre de amanet. Cand un operator de amanet imprumuta bani unei persoane, el stie ca acel produs poate fi, la un moment dat, expus in vitrina spre vanzare. Asadar, el nu va lua decat marfa de buna calitate.

Servicii

 Dupa cum se stie aurul este tipul de garantie cea mai frecvent utilizata in contractele de amanet din intreaga lume astfel si noi acceptam obiecte din aur drept garantie.
  Daca detineti obiecte de aur (noi sau vechi, in stare buna sau deteriorate, din aur galben, alb sau in combinatie) si aveti nevoie de un imprumut urgent, va asteptam la casa noastra de amanet. Va vom evalua foarte rapid si corect calitatea si cantitatea garantiei si veti primi de indata imprumutul dorit.

 Primim drept garanti aproape orice fel de aur printre care enumeram:
- Bijuterii noi sau modele deosebite:
- Bijuterii folosite:
- Obiecte de aur cu ruptura
*evaluarea se face la greutatea neta a aurului din componenta bijuteriei. Valorile se pot modifica in functie de pretul zilnic al aurului. 
Pe toata perioada derularii contractului de amanet, Casa de Amanet va asigura securitatea bunurilor amanetate.
  Apreciem seriozitatea clientilor nostri si nu incurajam incheierea de contracte de amanet care nu poti fi onorate, aceasta ducand la necesitatea de valorificare a obiectelor ce servesc drept garantie.

© 2015 Copyright by case-amanet.com