Nume:
Casa Amanet Mures Corunca Iernut Ludus Reghin Sighisoara Sovata Targu Mures Tarnaveni

Casa Amanet Mures Corunca Iernut Ludus Reghin Sighisoara Sovata Targu Mures Tarnaveni

Casele de amanet partenere ofera imprumuturi banesti pentru bijuterii si obiecte din aur, argint, pietre pretioase (diamante, safire, rubine, perle), ceasuri, bunuri mobile si imobile (electronice, electrocasnice, telefoane mobile, autoturisme, motociclete, apartamente, terenuri etc.).

Detalii

Casa de Amanet este o instituție financiară nebancară prin intermediul căreia puteți obține un împrumut bănesc RAPID în lei pentru o perioadă scurtă de timp. Împrumutul se garantează cu aur de 8 carate, 9 carate, 14 carate ,18 carate și 22 carate, inclusiv cu aur alb. Se primesc în regim de amanet și bijuterii rupte, lipite, uzate. De asemenea primim în amanet și autoturisme.

      Valorile noastre

   Valorile ce ne caracterizează sunt onestitatea, respectul față de clienți și seriozitatea în relația cu aceștia. Suntem flexibili, răspundem prompt solicitărilor dumneavoastră iar împrumuturile oferite au cele mai mici comisioane de pe piață.

      Ai ajuns la noi si esti multumit de evaluarea obiectelor tale?
     Urmatorul pas este incheierea contractului de amanet cu firma noastra.Din acest moment,noi vom deveni CREDITORUL,iar tu vei deveni DEBITORUL.Contractul incheiat cu noi va fi valabil pana in momentul in care vei decide sa retragi din amanet bunul ce face OBIECTUL contractului.
    In partea de sus vei gasi numarul de telefon prin care vei putea sa ne contactezi oricand pentru orice nelamurire privind comisionul tau sau situatia curenta a platilor.De asemenea,vei gasi si NUMARUL contractului care te va identifica in mod unic intre clientii firmei noastre.
    Deoarece asiguram o totala transparenta,gasesti mai jos in format digital o imagine din care poti citi termenii contractuali.Aceasta informatie are doar caracter informativ si nu poate fi utilizata de niciun tert,retiparita sau transmisa fara acordul scris al Casei de Amanet.

Servicii

Imprumuturi garantate cu bijuterii

Va puteti transforma bijuteriile dvs. in numerar, rapid si usor! Primim in garantie aur de la 8k pana la 24k (indiferent in ce stare se afla, intregi sau bucati), argint, platina, bijuterii de orice fel, stabilim valoare lor in functie de forma, puritatea materialului si gramaj.

Imprumuturi garantate cu masini

Va oferim bani pe loc, non stop, in schimbul amanetarii de masini, camioane, motociclete sau oricarui alt autovehicul in stare de functionare. Autovehiculele sunt depozitate in spatii speciale amenajate in conditii de maxima siguranta. Oferim garantat cel mai bun pret de pe piata, in cele mai avantajoase conditii!

Imprumuturi garantate cu electronice

Orice aparat electronic poate fi oferit drept garantie pentru a obtine pe loc suma de bani de care aveti nevoie. Telefoane, tablete, camere video, laptopuri, aparate foto, televizoare, orice aparat electronic functional si care mai are o valoare reala pe piata poate fi oferit ca si garantie. Incercam de fiecare data sa va oferim suma cea mai mare posibila pentru obiectele lasate in garantie.

© 2015 Copyright by case-amanet.com