Nume:
Casa Amanet Neamt Bicaz Piatra Neamt Targu Neamt Roman

Casa Amanet Neamt Bicaz Piatra Neamt Targu Neamt Roman

Casele de amanet partenere ofera imprumuturi banesti pentru bijuterii si obiecte din aur, argint, pietre pretioase (diamante, safire, rubine, perle), ceasuri, bunuri mobile si imobile (electronice, electrocasnice, telefoane mobile, autoturisme, motociclete, apartamente, terenuri etc.).

Detalii

Situatiile financiare limita sunt pentru tot mai multi dintre noi o provocare a realitatii cu care ne confruntam. Alege sa te adaptezi, acceptandu-le ca pe o normalitate! Ai la indemana o multitudine de variante de creditare, dar tie ti se potriveste solutia oferita de serviciul de amanet. De ce?

–       Pentru ca serviciul de amanet iti poate satisface urgenta cu care ai nevoie de bani;
–       Perioada imprumutului, stabilita prin contractul de amanet, iti ofera flexibilitate si poate fi adaptata planurilor tale financiare;
–       Casa de amanet asigura transparenta in relatia cu tine, nepercepand comisioane ascunse sau modificabile;
–       Garantiile contractului de amanet sunt variate si pot fi evaluate rapid;
–      Conditiile de eligibilitate presupun doar sa faci dovada majoratului, prin prezentarea unui act de identitate valabil (buletin de identitate, carte de identitate, adeverinta provizorie, pasaport);
–       Imprumutul prin amanet nu te supune niciunui risc de evolutie a pietei financiare

–         Practicarea de comisioane fixe si foarte avantajoase;

–         Diversitatea garantiilor acceptate, de la obiecte de aur pana la autoturisme si electrocasnice;
–       Primirea in regim de amanet a aurului de 14 karate, 18 karate, 21 de karate si 24 de karate, inclusiv aur alb doar in combinatie, prezentat sub orice forma;
–         Acceptarea de bijuterii de aur rupte, lipite sau uzate;
–         Evaluatori cu un inalt grad de profesionalism;
–         Seriozitate si calitate ridicata a serviciilor oferite, dovedite printr-un numar mare de clienti fidelizati.

Servicii

Personalul Casei de Amanet, foarte bine pregatit, va evalua aurul pentru a determina numarul de karate (10k, 14k, 18k, 22k sau 24k), prin efectuarea un test de gravura-acid pentru a se asigura autenticitatea acestuia.

Se cantareste marfa pentru evaluare si va comunica pretul oferit atat pentru amanetare cat si pentru cumparare.

Dupa ce am evaluat obiectele din aur pe care doriti sa le vindeti sau sa le amanetati, putem sa facilitam atat online cat si prin intermediul magazinelor noastre, tranzactii care sa va ofere banii cash de care aveti nevoie pe moment.

Societatea va ofera ocazia de a vinde direct obiectele din aur pe care le detineti, dar si posibilitatea de a imprumuta bani de la noi prin amanetarea aurului.Aceasta vine in ajutorul clientilor si astfel acceptam sa cumparam obiecte din aur masiv de orice tip, de la lanturi, ceasuri de aur, cercei, inele, bratari, coroane dentare, lanturi incurcate sau rupte.

Procedura noastra de cumparare sau amanet ofera clientilor nostri confortul de care au nevoie persoanele care apeleaza la noi. Intrati cu obiectele din Aur la noi si iesiti cu problemele financiare rezolvate. Totul este acum la indemana ta!

 

© 2015 Copyright by case-amanet.com