Nume:
Casa Amanet Olt Slatina Bals Caracal Corabia Draganesti Olt Piatra Olt Scornicesti

Casa Amanet Olt Slatina Bals Caracal Corabia Draganesti Olt Piatra Olt Scornicesti

Casele de amanet partenere ofera imprumuturi banesti pentru bijuterii si obiecte din aur, argint, pietre pretioase (diamante, safire, rubine, perle), ceasuri, bunuri mobile si imobile (electronice, electrocasnice, telefoane mobile, autoturisme, motociclete, apartamente, terenuri etc.).

Detalii

AMANET - CUM EVALUAM ARTICOLELE/OBIECTELE

Folosim toate instrumentele de cercetare pe care le avem la dispozitie pentru a determina valoarea unui obiect astfel incat sa va putem oferi valoarea maxima de bani. Acest proces de evaluare variaza in functie de tipul de obiect, de exemplu, bijuteriile sunt evaluate diferit fata de un DVD player, dar fiecare evaluare se face cu intentia de a obtine banii de care aveti nevoie

CAT VALOREAZA

Autenticitate metale pretioase si diamante

Cand este vorba de bijuterii, personalul nostru este instruit profesional sa va autentifice metalele pretioase si diamantele. De fiecare data va vom cere permisiunea pentru a testa obiectele dumneavoastra inainte de a incepe procesul de autentificare, care include o inspectie vizuala utilizand o lupa de bijutier, o cantarire a obiectelor, dimensionare (determinarea greutatii in carate) a oricarui diamant si luand in considerare taiatura, culoaream si claritatea fiecaruia. In plus, vom testa metalul cu ajutorul unui acid special care determina karatele in aur. Acest proces nu deterioreaza bijuteriile. Este facut pentru a asigura un test curat astfel incat nu existe evaluari false care pot afecta ceea ce putem sa va oferim.

Testarea marfii generale

Cand doriti sa amanetati marfuri generale precum televizoare, telefoane mobile, laptopuri, combine muzicale, DVD playere, camere, scule electrice etc-vom testa fiecare obiect pentru a se asigura ca este in stare buna de functionare. Asta include o inspectie vizuala, testarea obiectului si a accesoriilor incluse. Cu cat un obiect va fi intr-o conditie mai buna cu atat mai multi bani veti obtine. Acest lucru este valabil pentru orice tip de obiect.

Noi vs. folosite

Valorile noastre de imprumut se bazeaza pe preturile de vanzare pentru obiecte folosite, nu noi. Suma pe ca o oferim se bazeaza pe pretul cu care se va vinde mai departe produsul de catre noi. Departamentul nostru de cercetare si stabilire a preturilor verifica mii de obiecte pentru a se asigura ca valorile noastre de imprumut sunt in conformitate cu piata generala pentru marfa folosita.

Servicii

ÎMPRUMUTURI ÎN LEI

  Casa de amanet este mereu la dispoziția dumneavoastră, oferindu-vă:

 - suma de bani dorită;

 - comisionul cel mai mic de pe piață;

 - garanția obiectelor amanetate.

VÂNZARE BIJUTERII

Vindem bijuterii din aur la prețuri avantajoase, fără concurență!!!

 - bijuterii din aur galben;

 - bijuterii din aur alb;

-  bijuterii cu pietre prețioase.

CUMPĂRARE BIJUTERII

Casa de amanet cumpără:

-  bijuterii din aur alb și aur galben;

 - pietre prețioase - safir, smarald, diamant, rubin;

 - ceasuri de firmă.

© 2015 Copyright by case-amanet.com