Nume:
Casa Amanet Amsty HOUSE Prahova
Adresa:
Ploiesti, Prahova

Casa Amanet Amsty HOUSE Prahova

Casele de amanet partenere ofera imprumuturi banesti pentru bijuterii si obiecte din aur, argint, pietre pretioase (diamante, safire, rubine, perle), ceasuri, bunuri mobile si imobile (electronice, electrocasnice, telefoane mobile, autoturisme, motociclete, apartamente, terenuri etc.).

Detalii

     Casa Amanet Amsty HOUSE Ploiesti

     Casa de amanet Amsty House este o casa de amanet specializata in acordarea de imprumuturi rapide, garantate cu bunuri de valoare ridicata. Aceste bunuri pot consta in autoturisme, bijuterii (aur, platina sau argint), ceasuri, electronice (telefoane, laptopuri, camere video, sisteme Home Cinema etc.). Imprumutul se acorda pe loc dupa evaluarea bunurilor clientului, acestea ramanand in siguranta la sediul nostru. Evaluarea va fi rapida si corecta,bazandu-se pe valoarea bunului amanetat.

     Casa Amanet Amsty HOUSE Ploiesti - COMISIOANE MINIME, CELE MAI BUNE EVALUARI, SUPER OFERTE (detalii la sediul nostru).

     La noi fiecare client in parte este tratat cu respect si seriozitate. Casa de amanet Amsty House va asigura toata discretia si promptitudinea necesare.

 

Servicii

     Casa de Amanet Amsty House este solutia ce mai rapida si avantajoasa atunci cand aveti nevoie urgenta de bani. La noi intotdeauna veti fi tratat cu seriozitate, promptitudine si maximul de discretie. Singurele lucruri de care aveti nevoie sunt un bun de valoare ce poate consta in bijuterii, ceasuri, electronice sau autoturisme si un act de indentitate.
     De ce sa ne alegeti pe noi? Deoarece avem cele mai mici comisioane, evaluarile sunt maxime si cel mai important pentru dumneavoastra, comisionul este recalculabil.
Casele de amanet, de obicei, cumpara bijuteriile dumneavoastra cu scopul de a le revinde, si din acest motiv daca bijuteriile dumneavoastra nu sunt moderne sau nu sunt intr-o stare buna, este dificil sa obtineti un pret mare pe acestea.Amsty House va ofera cel mai bun pret pentru gramul de aur indiferent daca obiectul este rupt, uzat sau nu este modern.

     ATENTIE – Unele case de amanet, recurg la tot felul de trucuri pentru a subevalua obiectele dumneavoastra. Cele mai intalnite cazuri sunt cele in care va este platita doar o mica parte din greutatea obiectului dumneavoastra, sau cazul in care puritatea aurului continut de bijuterie este subevaluata.

 

          Program lucru:
             L – V: 09.00 – 18.00
             S – 09.00 – 14.00

Galerie foto

Casa Amanet Amsty HOUSE Prahova
Casa Amanet Amsty HOUSE Prahova
Casa Amanet Amsty HOUSE Prahova
Casa Amanet Amsty HOUSE Prahova

© 2015 Copyright by case-amanet.com