Nume:
Casa Amanet

Casa Amanet

Casele de amanet partenere ofera imprumuturi banesti pentru bijuterii si obiecte din aur, argint, pietre pretioase (diamante, safire, rubine, perle), ceasuri, bunuri mobile si imobile (electronice, electrocasnice, telefoane mobile, autoturisme, motociclete, apartamente, terenuri etc.).

Detalii

Calitatea serviciilor noastre de amanet ne recomanda, dovada fiind numarul de clienti multumiti si inmultirea sediilor de-a lungul timpului.

Inca de la începuturi ne-am propus sa construim relatii transparente, avantajoase pentru clientii nostri si dar si pentru noi. Astfel, clientii ne-au devenit prieteni si le-am fost aproape in situatii financiare limita.

Va invitam in oricare dintre sediile noastre pentru a va convinge de standardele inalte si de pregatirea tuturor angajatilor si specialistilor nostri

Construim incredere!

Intelegem nevoile dumneavoastra si contribuim la o colaborare rapida, de incredere, fara batai de cap. De asemenea, garantam siguranta valorilor dumneavoastra. Agentiile noastre sunt dotate cu maximum-ul de siguranta si cu personal foarte pregatit.

Intotdeauna gasim solutia favorabila si suntem dispusi chiar sa discutam oferte preferentiale. Oferim solutii de împrumuturi rapide, fara limita de suma, oricui este dispus sa ofere drept garantii diverse articole personale: bijuterii din aur argint, platin sau alte metale pretioase, produse electronice, produse electrice sau chiar autovehicule. Toate acestea cu respectarea unui numar mic de conditii, usor de respectat.

Tu aduci obiectul incadrat in categoriile de mai sus, noi il evaluam si iti oferim un pret elocvent. Acest pret constituie valoarea imprumutului tau. Perioada contractuala va fi in jur de 30 de zile, timp in care tu trebuie sa recuperezi obiectul amanetat. Daca nu dispui de bani in aceasta perioada, poti prelungi contractul desi va trebui sa platesti comisionul stabilit pana la data solicitarii prelungirii.

Servicii

 Cum functioneaza un împrumut prin amanetare?
     Cu ce pot garanta imprumutul?

     Concret, cel mai tare amanet, primeste ca si garantie: 

  • aur (indiferent de starea acestuia) – întreg sau rupturi, valoarea lui fiind stabilita în functie de gramaj, puritate, gradul de uzura. Carataje acceptate: 8k, 9k, 10k, 12k, 14k, 18k, 22k, 24k;
  • argint – 925 (indiferent de starea acestuia) – întreg sau rupturi, valoarea lui fiind stabilita în functie de gramaj, gradul de uzura;
  • telefoane (noi sau cu un grad de uzura normal);
  • electronice (laptopuri, calculatoare, monitoare, LCD-uri, televizoare, DVD-uri, plasme, aparate foto, camere video, gps-uri, x-box-uri, PSP-uri, playstation, etc) – noi sau cu un grad de uzura normal;
  • electrocasnice ( noi );
  • autoturisme;
  • altele.
     Pot vinde obiectul, daca nu vreau sa il las in amanet?
     Daca stiti sigur ca nu va veti intoarce dupa obiectul dumneavoastra, puteti incheia un contract pe un termen scurt.
     Cat dureaza un contract de amanet?

     Durata unui contract de amanet variaza in functie de obiectul pe care il aduceti drept garantie a imprumutului, dupa cum urmeaza:

  • aur: de la 30 zile (standard)– 60 zile (la cerere)
  • argint, electronice, autoturisme etc: 10 zile (standard) – 30 zile (la cerere).

    Contractele de amanet sunt insotite de o perioada de gratie care variaza in functie de obiect si pentru care nu exista comision de penalizare.           Contractele de amanet pot fi prelungite nelimitat. Un contract poate fi achitat si in rate, comisionul recalculandu-se la zi.

© 2015 Copyright by case-amanet.com