Nume:
Casa Amanet Suceava Campulung Moldovenesc Gura Humorului Falticeni Radauti Siret Vatra Dornei

Casa Amanet Suceava Campulung Moldovenesc Gura Humorului Falticeni Radauti Siret Vatra Dornei

Casele de amanet partenere ofera imprumuturi banesti pentru bijuterii si obiecte din aur, argint, pietre pretioase (diamante, safire, rubine, perle), ceasuri, bunuri mobile si imobile (electronice, electrocasnice, telefoane mobile, autoturisme, motociclete, apartamente, terenuri etc.).

Detalii

Casele de amanet Suceava

Casele de amanet sunt la dispozitia dumneavoastra oferind imprumuturi rapide si sigure garantate cu aur la cel mai atractiv pret din Suceava.
Suntem mereu atenti sa va oferim servicii de calitate !

Prin casele de amanet situate in municipiul Suceava  acordam imprumuturi banesti, imprumuturi rapide si discrete, prin amanetarea  de bijuterii din aur de 14K, 18K, si 21K indiferent de starea lor  (deteriorate, rupte, vechi, noi etc).Bijuteriile  vor fi verificate, cantarite si evaluate de catre  angajatii nostri, care au o buna pregatire profesionala.

Autenticitate metale pretioase si diamante

Cand este vorba de bijuterii, personalul nostru este instruit profesional sa va autentifice metalele pretioase si diamantele. De fiecare data va vom cere permisiunea pentru a testa obiectele dumneavoastra inainte de a incepe procesul de autentificare, care include o inspectie vizuala utilizand o lupa de bijutier, o cantarire a obiectelor, dimensionare (determinarea greutatii in carate) a oricarui diamant si luand in considerare taiatura, culoaream si claritatea fiecaruia. In plus, vom testa metalul cu ajutorul unui acid special care determina karatele in aur. Acest proces nu deterioreaza bijuteriile. Este facut pentru a asigura un test curat astfel incat nu existe evaluari false care pot afecta ceea ce putem sa va oferim.

Servicii

 Cel mai mic comision din Suceava 
 Cele mai avantajoase conditii 
 Oferim cel mai bun pret pe gramul de aur 

Imprumuturi rapide si discrete, prin amanetarea  de bijuterii din aur de 14K, 18K, si 21K indiferent de starea lor  (deteriorate, rupte, vechi, noi etc). Bijuteriile vor fi verificate, cantarite si evaluate de catre  angajatii nostri, care au o buna pregatire profesionala.

Comisionul practicat  este de 0,2% pe zi din suma imprumutata si se plateste dupa termenul stabilit in contract, nu anticipat. 
Acesta poate fi negociabil in functie de valoarea sumei imprumutate.
Suma imprumutata poate fi returnata si in rate!
Termenul de restituire va fi stabilit de comun acord cu clientul, dar nu mai mare de 30 zile. Acesta poate fi prelungit ori de cate ori doreste clientul, prin achitarea comisionului aferent.

Societatea va ofera ocazia de a vinde direct obiectele din aur pe care le detineti, dar si posibilitatea de a imprumuta bani de la noi prin amanetarea aurului.Aceasta vine in ajutorul clientilor si astfel acceptam sa cumparam obiecte din aur masiv de orice tip, de la lanturi, ceasuri de aur, cercei, inele, bratari, coroane dentare, lanturi incurcate sau rupte.

 

© 2015 Copyright by case-amanet.com