Nume:
Casa Amanet Teleorman Alexandria Rosiori de Vede Zimnicea Videle

Casa Amanet Teleorman Alexandria Rosiori de Vede Zimnicea Videle

Casele de amanet partenere ofera imprumuturi banesti pentru bijuterii si obiecte din aur, argint, pietre pretioase (diamante, safire, rubine, perle), ceasuri, bunuri mobile si imobile (electronice, electrocasnice, telefoane mobile, autoturisme, motociclete, apartamente, terenuri etc.).

Detalii

Casa de Amanet este o instituție financiară nebancară prin intermediul căreia puteți obține un împrumut bănesc RAPID în lei pentru o perioadă scurtă de timp. Împrumutul se garantează cu aur de 8 carate, 9 carate, 14 carate ,18 carate și 22 carate, inclusiv cu aur alb. Se primesc în regim de amanet și bijuterii rupte, lipite, uzate. De asemenea primim în amanet și autoturisme.

      Valorile noastre

   Valorile ce ne caracterizează sunt onestitatea, respectul față de clienți și seriozitatea în relația cu aceștia. Suntem flexibili, răspundem prompt solicitărilor dumneavoastră iar împrumuturile oferite au cele mai mici comisioane de pe piață.

      Ai ajuns la noi si esti multumit de evaluarea obiectelor tale?
     Urmatorul pas este incheierea contractului de amanet cu firma noastra.Din acest moment,noi vom deveni CREDITORUL,iar tu vei deveni DEBITORUL.Contractul incheiat cu noi va fi valabil pana in momentul in care vei decide sa retragi din amanet bunul ce face OBIECTUL contractului.
    In partea de sus vei gasi numarul de telefon prin care vei putea sa ne contactezi oricand pentru orice nelamurire privind comisionul tau sau situatia curenta a platilor.De asemenea,vei gasi si NUMARUL contractului care te va identifica in mod unic intre clientii firmei noastre.
    Deoarece asiguram o totala transparenta,gasesti mai jos in format digital o imagine din care poti citi termenii contractuali.Aceasta informatie are doar caracter informativ si nu poate fi utilizata de niciun tert,retiparita sau transmisa fara acordul scris al Casei de Amanet.

Servicii

ÎMPRUMUTURI ÎN LEI

  Casa de amanet este mereu la dispoziția dumneavoastră, oferindu-vă:

 - suma de bani dorită;

 - comisionul cel mai mic de pe piață;

 - garanția obiectelor amanetate.

VÂNZARE BIJUTERII

Vindem bijuterii din aur la prețuri avantajoase, fără concurență!!!

 - bijuterii din aur galben;

 - bijuterii din aur alb;

-  bijuterii cu pietre prețioase.

CUMPĂRARE BIJUTERII

Casa de amanet cumpără:

-  bijuterii din aur alb și aur galben;

 - pietre prețioase - safir, smarald, diamant, rubin;

 - ceasuri de firmă.

© 2015 Copyright by case-amanet.com