Nume:
Casa Amanet Timis Buzias Deta Faget Jimbolia Lugoj Sannicolau Mare

Casa Amanet Timis Buzias Deta Faget Jimbolia Lugoj Sannicolau Mare

Casele de amanet partenere ofera imprumuturi banesti pentru bijuterii si obiecte din aur, argint, pietre pretioase (diamante, safire, rubine, perle), ceasuri, bunuri mobile si imobile (electronice, electrocasnice, telefoane mobile, autoturisme, motociclete, apartamente, terenuri etc.).

Detalii

AMANET - CUM EVALUAM ARTICOLELE/OBIECTELE

Folosim toate instrumentele de cercetare pe care le avem la dispozitie pentru a determina valoarea unui obiect astfel incat sa va putem oferi valoarea maxima de bani. Acest proces de evaluare variaza in functie de tipul de obiect, de exemplu, bijuteriile sunt evaluate diferit fata de un DVD player, dar fiecare evaluare se face cu intentia de a obtine banii de care aveti nevoie

CAT VALOREAZA

Autenticitate metale pretioase si diamante

Cand este vorba de bijuterii, personalul nostru este instruit profesional sa va autentifice metalele pretioase si diamantele. De fiecare data va vom cere permisiunea pentru a testa obiectele dumneavoastra inainte de a incepe procesul de autentificare, care include o inspectie vizuala utilizand o lupa de bijutier, o cantarire a obiectelor, dimensionare (determinarea greutatii in carate) a oricarui diamant si luand in considerare taiatura, culoaream si claritatea fiecaruia. In plus, vom testa metalul cu ajutorul unui acid special care determina karatele in aur. Acest proces nu deterioreaza bijuteriile. Este facut pentru a asigura un test curat astfel incat nu existe evaluari false care pot afecta ceea ce putem sa va oferim.

Testarea marfii generale

Cand doriti sa amanetati marfuri generale precum televizoare, telefoane mobile, laptopuri, combine muzicale, DVD playere, camere, scule electrice etc-vom testa fiecare obiect pentru a se asigura ca este in stare buna de functionare. Asta include o inspectie vizuala, testarea obiectului si a accesoriilor incluse. Cu cat un obiect va fi intr-o conditie mai buna cu atat mai multi bani veti obtine. Acest lucru este valabil pentru orice tip de obiect.

Noi vs. folosite

Valorile noastre de imprumut se bazeaza pe preturile de vanzare pentru obiecte folosite, nu noi. Suma pe ca o oferim se bazeaza pe pretul cu care se va vinde mai departe produsul de catre noi. Departamentul nostru de cercetare si stabilire a preturilor verifica mii de obiecte pentru a se asigura ca valorile noastre de imprumut sunt in conformitate cu piata generala pentru marfa folosita.

Servicii

Primim in regim de amanet bijuterii , fragmente din aur, monede din aur, ceasuri din aur.

Valoarea bijuteriilor este bazata doar pe doi factori: greutate si puritate.

Noi amanetam orice in orice conditii, incluzand bijuterii deteriorate , rupte, demodate, toate tipurile de aur: rosu, galben, alb, alb + galben.

- 8 karate

- 9 karate

-12 karate

-14 karate

-18 karate

-21 karate

-22 karate

-24 karate

Primim in regim de amanet bunuri electronice, noi sau uzate, in stare de functionare:

-Laptopuri

-Tablete

-Computere

-Televizoare Led,Lcd,Plasma

-Console

-Telefoane

-Camere foto si video

Toate tipurile de aparate electronice care se primesc in amanet trebuie sa fie complete si perfect functionale.

© 2015 Copyright by case-amanet.com