Nume:
Casa Amanet

Casa Amanet

Casele de amanet partenere ofera imprumuturi banesti pentru bijuterii si obiecte din aur, argint, pietre pretioase (diamante, safire, rubine, perle), ceasuri, bunuri mobile si imobile (electronice, electrocasnice, telefoane mobile, autoturisme, motociclete, apartamente, terenuri etc.).

Detalii

Lasa-ti grijile "amanet"!

  Cat de bine iti cunosti nevoile? Lasa-te condus de dorinta de a ti le satisface si concretizeaza-le intr-un plan! Include micile obiecte pretioase din viata ta si foloseste Casa de Amanet ca partener de incredere.

   Alege serviciul de amanet ca varianta de creditare!
  Situatiile financiare limita sunt pentru tot mai multi dintre noi o provocare a realitatii cu care ne confruntam. Alege sa te adaptezi, acceptandu-le ca pe o normalitate! Ai la indemana o multitudine de variante de creditare, dar tie ti se potriveste solutia oferita de serviciul de amanet. De ce?
-       Pentru ca serviciul de amanet iti poate satisface urgenta cu care ai nevoie de bani;
-       Perioada imprumutului, stabilita prin contractul de amanet, iti ofera flexibilitate si poate fi adaptata planurilor tale financiare;
-       Casa de amanet asigura transparenta in relatia cu tine, nepercepand comisioane ascunse sau modificabile;
-       Garantiile contractului de amanet sunt variate si pot fi evaluate rapid;
-       Conditiile de eligibilitate presupun doar sa faci dovada majoratului, prin prezentarea unui act de identitate valabil (buletin de identitate, carte de identitate, adeverinta provizorie, pasaport);
-       Imprumutul prin amanet nu te supune niciunui risc de evolutie a pietei financiare.

   Casa de Amanet Sector 4 este o institutie financiara nebancara, localizata in sectorul 4, care vine in intampinarea nevoilor tale financiare pe termen scurt, oferindu-ti in plus:

-         Servicii de amanet nonstop disponibile in sectorul 4, Bucuresti;
-         Practicarea de comisioane fixe si foarte avantajoase;
-         Diversitatea garantiilor acceptate, de la obiecte de aur pana la autoturisme si electrocasnice;
-       Primirea in regim de amanet a aurului de 14 karate, 18 karate, 21 de karate si 24 de karate, inclusiv aur alb doar in combinatie, prezentat sub orice forma; 
-         Acceptarea de bijuterii de aur rupte, lipite sau uzate;
-         Evaluatori cu un inalt grad de profesionalism;
-         Seriozitate si calitate ridicata a serviciilor oferite, dovedite printr-un numar mare de clienti fidelizati.

 

Servicii

 Evaluarea bunurilor 

  Evaluarea garantiilor contractului de amanet

  Un prim pas al procesului de acordare a unui imprumut prin amanet incepe cu evaluarea obiectelor ce vor servi drept garantie. Implicit, operatiunea de stabilire a valorii articolelor va influenta direct suma primita de client.
  Pentru a putea dispune de o evaluare corecta si rapida a obiectelor amanetate, folosim serviciile oferite de experti evaluatori, disponibili nonstop. Valoarea obiectelor pastrate in garantie va fi stabilita de comun accord cu ambele parti, in functie de pretul real al pietei. Se vor lua in considerare vechimea si gradul de uzura al acestora iar suma oferita dumneavoastra va fi un procent din valoare totala stabilita de evaluator. Exceptie face aurul primit spre amanet, al carui pret este prestabilit in funtie de calitatea acestuia.
  Dupa incheierea procesului de evaluare, efectuarea formalitatiilor contractuale si predarea bunurilor amanetate, clientul va primi suma convenita in contractul de amanet. 
  Securitatea obiectelor amanetate, fie ele bijuterii, electonice sau autoturisme, va fi oferita nonstop de catre Casa de Amanet 
  Apreciem seriozitatea clientilor nostri si nu incurajam incheierea de contracte de amanet care nu poti fi onorate, aceasta ducand la necesitatea de valorificare a obiectelor ce servesc drept garantie. 

© 2015 Copyright by case-amanet.com