Nume:
Casa Amanet Vaslui, Brezoi,Calimanesti Caciulata,Dragasani,Horezu,Ocnele Mari

Casa Amanet Vaslui, Brezoi,Calimanesti Caciulata,Dragasani,Horezu,Ocnele Mari

Casele de amanet partenere ofera imprumuturi banesti pentru bijuterii si obiecte din aur, argint, pietre pretioase (diamante, safire, rubine, perle), ceasuri, bunuri mobile si imobile (electronice, electrocasnice, telefoane mobile, autoturisme, motociclete, apartamente, terenuri etc.).

Detalii

Casa de amanet specializata in acordarea de imprumuturi rapide. Garantarea imprumuturilor se face, in general, cu obiecte electronice (laptopuri, camere video, aparate foto, telefoane de lux, TV etc.) sau auto care se pot evalua la sediul nostru. Evaluarea se face pe loc, dupa semnarea contractului acordandu-se imprumutul. Caracteristicile importante ale serviciilor noastre sunt: Rapiditatea imprumutului, Siguranta garantiilor lasate in pastrare si fidelitatea fata de clientii nostri. 

Nu avem cum sa va oferim drept imprumut valoarea de piata a acestora dar vom incerca intotdeauna sa va oferim cea mai mare suma posibila pentru obiectele ce doriti sa le lasati garantie. 

Membrii echipei noastre vor evalua atat starea functionala cat si starea estetica a electronicelor si electrocasnicelor dumneavoastra, parametrii ce impreuna cu valoarea de piata a bunurilor vor determina suma maxima ce o putem oferi drept imprumut. 

Contractul va avea un comision cuprins intre 0,35% si 0,5% pe zi in functie de valoarea imprumutului si a termenului de rambursare.Durata de creditare este de 30 zile cu posibilitatea unei prelungiri a contractului si termen de gratie de 10 zile pentru care se plateste comision la zilele intarziate. 
Toate tipurile de aparatura electronica care se primesc in amanet,trebuie sa fie intacte din punct de vedere estetic,complete si perfect functionale. 

Evaluarea aparatului electronic si stabilirea sumei care urmeaza a fi acordata, se face dupa probarea si verificarea aparatului respectiv si constatarea starii de functionare care trebuie sa fie perfecta. 

Sumele oferite nu vor fi mai mari de 35-50% din pretul pretul de vanzare (second-hand) a unui aparat electronic similar. 

 

Servicii

La încheierea Contractului de Imprumut tip Amanet garantat cu diverse bunuri mobile, debitorul trebuie să prezinte un act de identitate (carte de identitate, paşaport, permis auto).

        Contractul de Imprumut tip Amanet garantat cu diverse bunuri mobile se poate încheia pe o perioadă minimă de 5 zile şi o perioadă maximă de 30 de zile (20 de zile plus 10 zile de asteptare).

        Contractul de Imprumut tip Amanet garantat cu diverse bunuri mobile se poate prelungi pentru o perioadă cuprinsă între 5 şi 20 de zile (plus zilele de asteptare), ori de câte ori doreşte clientul , achitand comisionul la zi.

        Imprumutul poate fi achitat şi în rate. La prelungirea termenului scadent, clientul poate achita si o parte din imprumut.

        Comisionul este recalculabil în funcţie de perioada efectivă a împrumutului, dar nu mai puţin de 5 zile.

        Cuantumul comisionului aferent perioadei de aşteptare este cel stabilit la încheierea Contractului de Imprumut tip Amanet garantat cu diverse bunuri mobile fiind calculat la suma totala de rambursat, pentru fiecare zi.

        Perioada de aşteptare după termenul scadent este de 10 zile calendaristice.

        Prelungirea termenului scadent la Contractul de Imprumut tip Amanet garantat cu diverse bunuri mobile se poate face de orice persoană, nu numai titularul contractului, fără a fi necesară o împuternicire prealabilă, achitand comisionul la zi.

        Restituirea bunului amanetat se poate face până la expirarea termenului scadent si a zilelor de asteptare, cu condiţia achitării împrumutului şi a comisionului aferent pînă la data retragerii.

        La retragerea bunurilor folosite ca garanţie, clienţii trebuie să se prezinte personal, cu buletinul de identitate şi contractul de împrumut. În cazul în care clientul nu are actele necesare pentru retragerea bunurilor folosite ca garanţie (furt, pierdere, distrugere etc.) trebuie sa ne anunţe de urgenţă această stare de fapt, pentru a evita retragerea bunurilor sale de către alte persoane. Dacă nu se face anuntul în timp util, Casa de Amanet nu îşi asumă răspunderea pentru bunurile retrase de către alte persoane ce deţin actele necesare.

© 2015 Copyright by case-amanet.com